Algebehandling af tag, fliser, facade og træterrasse

Vi fjerner alger og mos fra dine udvendige overflader

Hos Jysk Tag & Fliserens ApS udfører vi algebehandling af forskellige typer overflader for både private husejere og erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til kunder i Hobro, Støvring, Hadsund og omegn.

 
Vi fjerner alt, hvad der hedder alger, mos og svamp på:

  • Tag
  • Fliser
  • Facader
  • Træterrasse.

 
Vi tilbyder algebehandling til en pris fra kun 899 kr.

Fjernelse af alger på tag

Efter den første algebehandling anbefaler vi, at du særligt får vedligeholdt dit tag en gang om året efterfølgende for at opretholde et pænt tag uden mos og alger.
Alt vores arbejde foregår fra jorden af, så der ingen skader vil komme på dit tag ved, at vi skal op og gå på det. Særligt algebehandling af tag er vigtigt for at fjerne alger og mos, da de er med til at nedbryde taget og dermed forringe levetiden.

 
Vores tagrens og algebehandling virker med det samme, men der kan gå fra 1-2 dage og op til 2 år, før du opnår det fulde resultat af arbejde. Det afhænger blandt andet af hældningen på dit tag, og hvordan vejret arter sig.

Rensning og algebehandling af din træterrasse

Er din træterrasse blevet grøn og misfarvet?


Hvis din træterrasse først bliver fyldt med alger, bliver den for det første glat at gå på, men herudover vil den også blive træls og kedelig at se på. Det gælder derfor om at få bugt med algerne, inden de går ind og ødelægger træet og får det til at rådne.

 
Vi tilbyder en professionel algerens af din træterrasse, hvor vi anvender det rigtige udstyr til formålet og indstiller det til opgaven. På den måde undgår du, at der kan opstå skader på dit træværk som følge af behandlingen.

 
Vi renser din terrasse fuldstændig ned for alle former for algevækst og snavs. Når træet er tørt, tilbyder vi enten af give det en træimprægnering, olie eller en algebehandling, som vil forlænge levetiden på træet.

 
Vores priser på rensning af træterrasse starter fra 75 kr. pr. m2, og du er altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Algefjerner og fliserens

Vi tilbyder også algebehandling og rensning af fliser til en pris fra 35 kr. pr. m2

Få mere information
​om vores nydelser​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 24 45 61 74 eller sende en e-mail til jysk-tagogfliserens@hotmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ​Jysk Tag & Fliserens

Instagram-feed er på vej.

Hvem er vi?

Jysk Tag & Fliserens ApS

CVR: 43220497

Her ligger vi

Vestergade 18, 9510 Arden

Klik her for rutevejledning

Følg os