Rensning af fliser og imprægnering

Udendørs fliserensning og fjernelse af alger

Har du brug for professionel hjælp til rensning af fliser? Lad os hos Jysk Tag & Fliserens ApS hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig og professionel fliserens for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Støvring, Hadsund, Hobro og omegn.

Vi fjerner alger, mos, flisepest og ukrudt fra fliserne

Med vores flisebehandling kan du få fjernet alle former for:

  • Flisepest
  • Alger
  • Mos
  • Ukrudt mellem fliserne.

 
Vi indstiller vores renseudstyr, så det passer perfekt til den opgave, som vi skal udføre for dig. Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde i høj kvalitet og samtidig at tilbyde en god service.

​Få et flot og langvarigt resultat med en imprægnering af fliser

Efter rensning af fliser anbefaler vi altid at afslutte med en imprægnering af fliserne, så du opnår et pænt resultat, samtidig med at dine fliser vil være modstandsdygtige over for diverse flisepest og alger i længere tid efterfølgende. Vi tilbyder også algebehandling og udstrøning af fugesand, hvis du ønsker det.


Efter vores rensning af fliser vil de fremstå som nye igen, og med en efterfølgende imprægnering vil du få et langvarigt resultat.

Vi tilbyder rensning af fliser til en billig pris

Vi tilbyder en billig pris på fliserens til kun 35 kr. pr. m2.

 
Herudover tilbyder følgende ekstratillæg:

  • Algebehandling: 10 kr. pr. m2
  • Imprægnering: 20 kr. pr. m2
  • Fugesand: 25 kr. pr. m2


Alle vores priser er ekskl. moms.

 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om vores fliserens, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi udfører professionel og grundig rensning af fliser i høj kvalitet og leverer samtidig også en rigtig god service. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har en stor eller lille opgave til os, og hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde.

 
Vi ser frem til at høre fra dig!

Få mere information
​om vores nydelser​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 24 45 61 74 eller sende en e-mail til jysk-tagogfliserens@hotmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ​Jysk Tag & Fliserens

Instagram-feed er på vej.

Hvem er vi?

Jysk Tag & Fliserens ApS

CVR: 43220497

Her ligger vi

Vestergade 18, 9510 Arden

Klik her for rutevejledning

Følg os